2.1 C
Dunaújváros
2021 március 1.
DunaÓzon
admin

Műszeres mérés, mivel, hogyan?

OZ-ONE ózonmérő műszer

Professzionális ózonmérő műszer bővített klímamérő funkciókkal

OZ-ONE – a név maga a program: Az első ózonmérő műszer, ami a professzionális ózonmérési technikát mobilan, új dimenzióban elérhetővé teszi.

Akár a talaj közelében természetes módon keletkezett vagy műszaki előállítású, az ózon már a környezeti levegőben jelenlévő alacsony koncentrációban is magas károsító potenciált mutat. Ezért az aggálytalan ózon-határértékek betartása az egészség védelmére nemcsak kívánatos, hanem sok országban egyértelműen törvényileg szabályozva van és elő van írva.

Az OZ-ONE ózonmérő műszerrel optimális vizsgáló eszközzel rendelkezik a környezeti levegőben jelenlévő ózonkoncentráció gyors és precíz ellenőrzéséhez vagy hosszú idejű méréséhez.

Az OZ-ONE készüléket más gázokkal vagy VOC-kkel szembeni alacsony interferencia-érzékenysége jellemzi és a gyors mérési eredményeivel nagy pontosságával párosulva már a legkisebb ózon-koncentrációknál is meggyőző.

Négy beépített funkció, például az ózon nullpont-beállítás, a referenciaérték opció rövid idejű határértékhez és az idővel súlyozott átlag vagy az átkapcsolható értékkijelzés ppm-ről µg/m³-re a gyors reagálású OZ-ONE készüléket nélkülözhetetlen segítővé teszik az ózonterhelés pontos méréséhez.

Ezenfelül ez a készülék egyben egy kompakt hordozható környezetmérő egység, amivel a levegő hőmérséklete és a páratartalom is mérhető vagy harmatpont- és nedvesgömb-hőmérséklet számítható. A mérőműszer kettős kijelzője egy pillantásra mindig két mérési értéket mutat egyszerre.

Hosszú idejű mérésekhez az OZ-ONE állványra rögzíthető. Ezenfelül a mérőműszer tartalmaz egy-egy mini USB-csatlakozót, valamint egy 9 V-os üreges dugóaljzatot, így ezekkel a portokkal az elemes használat alternatívájaként folyamatos hálózati üzemelés is lehetséges. Végezetül mobil áramellátáshoz igény szerint egy powerbank is csatlakoztatható az OZ-ONE mini USB-csatlakozójára.

 

Kikkoman Lumitester PD30

(Az ATP (adenizon-trifoszfát) + AMP (adenozin-monofoszfát) higiéniai monitoring egy kényelmes és gyors módja a tisztaság mérésének.

Felületi gyorsteszt előnyei:

Gyors és egyszerű

Azonnali eredmény

Ideális higiéniai (HACCP) ellenőrzéshez

Mérési elv:

A bioluminszecenciát mérő tesztek ATP + AMP mennyiségét mérik. Ez egy olyan molekula, amely energiát biztosít minden élő szervezet számára. Ennek segítségével és egy szabadalmaztatott módszer használatával lehetőség van a mikroorgaznimusok jelenlétének kimutatására. (US Patent No. 5891659)

Az AMP egy végtermék, mely az ATP-ből keletkezik hőkezelés vagy fermentálás hatására. A Lumitester PD30 egy ATP regeneráló enzim, a PPDK segítségével méri mind az ATP és az AMP mennyiségét. A módszer így nagyobb érzékenységet ad, mint más kizárólag ATP mérésen alapuló biolumineszcenciás módszerek.

Használat folyamata:

  1. Felületi mintavétel Lucipac mintavevő tollal
  2. Mintavevő toll visszahelyezése a tartójába, majd a vegyszer és enzimtartó rekeszbe való benyomás (a tampon részét benyomjuk a reakció rekeszbe)
  3. Összerázzuk, hogy a minta homognizálódjon a luciferinnel és luciferázzal
  4. Mérés PD30 készülékben, mely a mérés végén RLU értéket ad.
Kérjen ajánlatot és mi visszahívjuk, vagy a lehető legrövidebb idő alatt válaszolunk!


Ez az oldal cookikat(sütiket) használ. Elfogadom További információk

Adatvédelmi tájékoztató